| Profile| Pressemeldinger| Nyheter| Produktet| Kontakt Oss

Om oss

Om bedriften

Sletten Norge AS ble etablert i 1993. Vi er en ledende leverandør av eksotisk sjømat til det nordiske markedet og er blant annet kjent for varemerket EAST Coast®. Vareutvalget består av et bredt utvalg av sushi, scampi, eksotisk fisk, skalldyr, skjell og calamaris.

 

”En god produktstandard fra et godt arbeidsmiljø”

Import av matvarer fra fjerne land er en omfattende prosess, helt fra bærekraftig fangst, fordeling og mottak, håndtering og gradering av førsteklasses råvarer, gjennom produksjon og logistikk frem til det nordiske markedet.

 

Hos oss i Sletten Norge skjøter vi hele prosessen selv. Elementer som miljøsikkerhet, etisk handel, sammen med matsikkerhet gjennom velprøvde akkrediterte internasjonale og nordiske standarder, og gode systemer for sporing legger grunnlaget for god produktkvalitet og trygge matvarer hos oss. ”Fokus på at gode produkter lages i gode arbeidsmiljøer der det går stolthet i å lage et godt produkt.”

 

Våre fabrikkers standarder og systemer

ISO 9001:2000, BRC, IFS, ACC, BAP (Best Aquaculture Practice), BMP (Best Manufacture Practice).

 

Hvordan finne Sletten Norges produkter

EAST Coast® produkter distribueres i dag i dagligvaremarkedet av ICA supermarked, ICA Maxi, ICA Nær og RIMI. EAST Coast® og våre andre varemerker distribueres også via grossister til storkjøkkenet. Du finner også våre varer hos orientalske dagligvareforretninger og tradisjonelle fiskehandlere. For bestilling eller informasjon, vennligst ta kontakt med din lokale forhandler eller ta direkte kontakt med oss.
 

Sletten Norge AS ISO 9001:2008 Copyright © 2020